Rejs z cyklu „niedźwiedzie mięso”

Rejs z cyklu „niedźwiedzie mięso” to rejs dla prawdziwych twardzieli

Rejs przeznaczony jest dla prawdziwych żeglarzy, wszystkich, którym niestraszne jest zimno, ziąb, lodowaty wiatr i fale wznoszone przez Bałtyk, którego oblicze poza sezonem żeglarskim staje się srogie.

Jeżeli masz obawy, po prostu spróbuj swoich sił.

Rejsy z cyklu „niedźwiedzie mięso” to dobra okazja na zdobycie stażu przez przyszłych kapitanów, czy skipperów, którym brakuje doświadczenia w żegludze w trudnych warunkach pogodowych.

To okazja nauki sterowania na fali, sprawdzenia reakcji organizmu na przechył i zimno. To wszystko w atmosferze klasycznych wartości żeglarskich – wzajemnej obstawy stanowisk manewrowych, wspólnych wyjść pod maszt czy do pracy przy sztakslach…

Jeżeli masz obawy, po prostu spróbuj swoich sił. Wachty będą krótkie, zimne i wyczerpujące. Rejs krótki, lecz intensywny. Zmierzymy się z Bałtykiem, który zapewni warunki żeglarskie pełne adrenaliny.

Spytaj o najbliższy rejs z cyklu „niedźwiedzie mięso”


Galeria zdjęć z naszych rejsów „niedźwiedzie mięso”

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram